02 лютого 2022 р. в Охтирському міському краєзнавчому музеї відбулося відкриття персональної виставки живопису та левкасу Сергія СТЕПАНОВА, члена Національної спілки художників України, викладача Охтирської дитячої художньої школи імені Т.Г.Шевченка.DSC 0701

Теплими словами звернулися до художника Іван ГАПОЧЕНКО, голова Сумської обласної організації Національної спілки художників України, Заслужений художник України;  Олександр ЯЛОВЕНКО та Віктор КОНОТОПСЬКИЙ, члени Національної спілки художників України;  Людмила МІЩЕНКО,  директор Охтирського міського краєзнавчого музею; Яніна ТИЩЕНКО, директор Охтирської дитячої художньої школи; Рімма МИРОНЕНКО, директор з економіки ПрАТ «Охтирський пивоварний завод», заслужений економіст України,  друзі митця.

Усі присутні, які виступали з вітальним словом, наголосили на тому, що Сергій Іванович належить до художників, які не хочуть бути схожими на інших. Митець постійно випробовує нові сміливі форми, лінії, яскраві поєднання кольорів, в результаті чого, створює свій «степанівський» стиль.

Дивне переплетіння реального і сюрреалістичного, зв’язок поколінь, що відчувається на генетичному, підсвідомому рівні, поєднання минулого та сьогодення, з пророчими поглядами в майбутнє – усе це можна знайти в роботах митця.

Звертаючись до теми Трипілля і Скіфії, автор ніби запрошує у невідоме, намагається познайомити глядача із загадковим світом минулого, запрошує відчути культуру та побут далеких предків.

Працівники краєзнавчого музею запрошують поціновувачів мистецтва відвідати виставку і поринути у світ експерименту, розкрити у собі здатність бачити світ захопленими очима першовідкривачів.

(Взято з джерел інтернету, фото надані Охтирським краєзнавчим музеєм)

На фото: Р.Мироненко вручає сувенір С.Степанову, учасники заходу.

Контакти

 Офіційний сайт:

https://okhtyrka.beer/

 

Відділ продажу

Телефон: 050-307-11-61

 Відділ постачання

Телефон: 067-542-84-64

 

Приймальня

Телефон:  050-407-27-71