Фахівці школи "Економіки та менеджменту" під керівництвом Мироненко Рімми Файзрахманівни - заслуженого економіста України, директора з економіки ПрАТ "Охтирський пивоварний завод", представника ПрАТ "Оболонь", не тільки підвищують свій рівень знань, але й знайомляться з історією рідного краю.

Так, в червні 2019 р. фахівці відвідали м. Глухів Сумської області в т. ч.: краєзнавчий музей, що розташований в будівлі колишнього Дворянського зібрання, яке було споруджено в 1811 році і є пам'ятником архітектури ХІХ століття ; місцеві духовні святині; Київські ворота — єдина споруда Глухівської фортеці, є пам'яткою історії, архітектури та містобудування ХVІІІ століття; піднялися на оглядовий майданчик водонапірної башти, яка є пам'ятником місцевого значення, збудована в 1927-1929 роках.

 

Також охтирські пивовари відвідали м. Кролевець. Екскурсія до музею “Кролевецькі рушники”, по місту та до природоохоронного об'єкту “Яблуня-колонія”. Ця рослина була посаджена понад 220 років тому. Звичайні яблуні стільки не живуть, але кролевецька має унікальну здатність до виживання — гілки її самоукорінюються.

 

Учасники екскурсії повернулися з новими знаннями про історію Сумщини, приємними враженнями та позитивними емоціями від здійсненої подорожі.

 

Контакти

 Офіційний сайт:

https://okhtyrka.beer/

 

Відділ продажу

Телефон: 050-307-11-61

 Відділ постачання

Телефон: 067-542-84-64

 

Приймальня

Телефон:  050-407-27-71