На ПрАТ "Охтирському пивоварному заводі" для виробництва безалкогольних напоїв використовується вода із свердловини глибиною 107 м.

  Підготовка води для приготування безалкогольних напоїв складається з таких операцій:

- очистка води від домішок;

- фільтрація крізь установку зворотного осмосу;

 

- знезараження води.

  Після механічної очистки воду подають на установку зворотнього осмосу.

  У грудні місяці 2014 р. була введена в дію установка зворотнього осмосу. В основі роботи зворотнього осмосу лежить примусовий перехід рідини з малою концентрацією розчинних речовин під дією надлишкового гідростатичного тиску крізь мембрани зворотноосмотичних рулонних елементів.

  Мета водопідготовки - досягнення необхідних органолептичних, фізико - хімічних та мікробіологічних показників води, які необхідні для якісного приготування безалкогольних напоїв та пива.

  Вода для безалкогольних напоїв та пива повинна бути чистою, прозорою, приємною на смак, без кольору та запаху.

  Для знезараження питної води використовують бактерицидну установку з ультрфіолетовими променями. Обробка води ультрафіолетом відноситься до фізичних методів, тому не змінює фізичних та хімічних характеристик води. Її температура, смак, колір, запах залишаються незмінними.

  Ультрафіолет - це невидима оком частка спектру електромагнітних хвиль, яка має енергію, більшу чим світло, яке ми бачимо. Максимальна ефективність знезараження відбувається в інтервалі 250-270 нм.

Контакти

 Офіційний сайт:

https://okhtyrka.beer/

 

Відділ продажу

Телефон: 050-307-11-61

 Відділ постачання

Телефон: 067-542-84-64

 

Приймальня

Телефон:  050-407-27-71