Cold Beer Philosophy

 

 

 

 

Пиво з'явилося багато тисяч років тому на сході цивілізації і, хоча і представляється непосвяченим звичайним алкогольним напоєм, насправді є розумною субстанцією, готової до симбіозу з людиною.
Воно провідник вищих смислів і абсолютна квінтесенція буття, альфа і омега, інь і ян, початок і кінець усього. Істина відкривається тільки через пиво, але далеко не всі на протязі всієї історії дійшли до цього.
Людина в житті перебуває в двох станах: коли у нього є пиво і коли він пива позбавлений.
Перше стан стійко, в ньому знаходиться, самодостатність, спокій і щастя. Друге нестійкий, єдина мета в ньому-якими засобами перейти в перше.

З початку часів люди відчувають якийсь дискомфорт, мучаться, чогось шукають: влада, грошей, слави, горезвісного вищого сенсу. Але ще жодна людина не досяг успіху на цьому шляху, тобто не став назавжди і безповоротно щасливий. А все тому, що ніхто не був готовий прийняти єдино правильну життєву філософію - філософію пива. Якби люди відкрили свої серця пиву, людство знайшло б, нарешті, абсолютне щастя. Не було б воєн, хвороб і страждань. Єдина мета влади полягала б в забезпеченні населення пивом. Вища чеснота - поділитися пивом з ближнім, а добувати священний напій нечесним шляхом негідно.
Це і є форма досконалого держави. А всякі там комунізми, капіталізм і демократії - від лукавого це все.
Пиво набагато вище цих, хм ..., понять.

Уривок з книги "Аскетская Росія: Гірше не буде"

10 НАУКОВИХ ПРИЧИН, ЧОМУ ПИТИ ПИВО - КОРИСНО, А НЕ ШКІДЛИВО

 

1. Пиво змусить вас жити довше.
Дослідники з компанії Virginia Tech виявили, що люди, які регулярно п'ють пиво в помірних кількостях, мають на 19% менші шанси померти дострокової смертю, ніж ті, хто не п'є ні краплі.

 

2. Пиво допомагає схуднути.
У суспільстві широко поширений стереотип про те, ніби від пива товстіють.
Але нова книга професора Королівського коледжу в Лондоні Тіма Спектора стверджує зворотне.
У ній говориться, що світле пиво - хороше джерело живлення для корисних кишкових бактерій, які роблять
роботу травної системи більш ефективною.А це означає, що у любителям пива потрібно менше їжі для того, щоб отримати потрібний запас енергії на день. Перестаньте закусувати його сухариками і чіпсами - і не погладшаєте!

 

3. Пиво допомагає боротися з раком.

У цьому алкогольному напої містяться інгредієнти, які допомагають людському тілу боротися з раком.
До такого висновку прийшли вчені-медики з японського Національного інституту радіології.
В хмелі, зокрема, знайдений ксантохумол - флавоніди, який пригнічує канцерогенні ферменти.

 

4. Пиво допомагає мозку нормально працювати.

Дослідження, опубліковане в медичному журналі Нової Англії, виявило, що жінки, які випивають один келих пива в день, рідше страждають від когнітивних проблем, викликаних старінням.

 

 

5. Пиво насправді не дарує «пивний» живіт.

Дослідження, проведене фондом UCL, ставило собі за мету довести наявність зв'язку між кількістю випитого людиною пива і тим, як швидко у нього округляється живіт. Жодного наукового доказу цього так і не знайшли. «Люди вірять, що любителі пива в середньому частіше страждають від ожиріння, ніж інші. Але це не так. Якщо зв'язок між пивом і ожирінням і існує, то вона незначна », - уклали дослідники.

 

 

6. Пиво може позбавити вас від каменів у нирках.

Люди, які п'ють пиво в помірних кількостях, на 41% рідше страждають від каменів у нирках.
До таких висновків прийшли американські дослідники, які розповіли про свою роботу в журналі Clinical Journal of the American Society of Nephrology.

 

 

7. Пиво може позбавити вас від каменів у нирках.

Люди, які п'ють пиво в помірних кількостях, на 41% рідше страждають від каменів у нирках.
До таких висновків прийшли американські дослідники, які розповіли про свою роботу в журналі Clinical Journal of the American Society of Nephrology.

 

8. У пиві менше калорій, ніж в знежиреному молоці або апельсиновому соку.

За змістом калію, магнію, фосфору, заліза, міді, цинку пиво не відрізняється від апельсинового соку - стакан якого, випитий за сніданком, є символом здорового способу життя. Але при цьому в пінному напої менше калорій. Нещодавно компанія Guinness опублікувала статистичні дані, які переконливо доводять, що навіть в «важких», темних сортах її пива міститься менше калорій, ніж в будь-якому солодкому напої або навіть в знежиреному молоці.

 

9. У пиві повно вітамінів.

«Якщо ви уважно проаналізуєте хімічний склад хорошого пива, то будете вражені кількістю вітамінів,
які в ньому містяться», - стверджує Штефан Доменіг, директор Центру охорони здоров'я Майра в Австрії. Наприклад, в пиві багато вітамінів В1 і В2, і вони там присутні в тій формі, яка добре засвоюється. Один літр цього напою забезпечить 40-60% добової потреби в тіаміні (В1) і рибофлавіні (В2). Пиво багате аскорбіновою кислотою. Літр пива дасть вам 70% добової дози вітаміну С.
А для задоволення добової потреби в нікотинової та фолієвої кислотах досить випити всього півсклянки.

 

10. Пиво зміцнює кістки.

Пиво допомагає зберігати щільність кісток і еластичність суглобів за рахунок вмісту в ньому кремнію в легко засвоюваній формі. Хто б міг подумати, що келишок пива після обіду може допомогти в створенні більш щільною кісткової тканини. Так, у всякому разі, стверджують в авторитетному науковому журналі Journal of the Science of Food and Agriculture.

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

 Офіційний сайт:

https://okhtyrka.beer/

 

Відділ продажу

Телефон: 050-307-11-61

 Відділ постачання

Телефон: 067-542-84-64

 

Приймальня

Телефон:  050-407-27-71