Охтирський пивоварний завод виробляє живе пиво з натуральної сировини без консервантів.
Основою нашого пива є:
- вода – із власних артезіанських свердловин, піднята з глибини 110 м. Має повноцінний мінеральний склад придатний для виробництва пива, та благодійно впливає на організм людини. Використовується у виробництві після механічної фільтрації та використання водопідготовки, для очищення від шкідливих мікроорганізмів, важких металів та пестицидів. Відповідає ДСанПіН 2.2.4-171-10
- солод ячмінний світлий – натуральний пророщений ячмінь, цілісний живий організм. Виготовлений за ДСТУ 4282:2004 “Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови.”
- ячмінь, крупа рисова – натуральна природна зернова культура, що відповідає ДСТУ 3769-98 “Ячмінь. Технічні умови”, ГОСТ 6292-93 “Крупа рисова. Технічні умови”
- цукор – натуральний продукт рослинного походження, що відповідає ДСТУ 4623:2006 “Цукор білий. Технічні умови”
- для довершення аромату та повноцінності смаку пива, використовується єдина в своєму роді витка рослина в Україні – хміль.
Продукція пройшла дослідження в лабораторії Міністерства охорони здоров'я України. Отримала висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, який підтверджує, що пиво - живе.
Охтирський пивоварний завод розливає пиво в скляні пляшки місткістю 0,5 л, і ПЕТ пляшки місткістю 1,0л, 1,5л та 2,0л, а також в кег бочки місткістю 30 л і 50 л.
Підприємство з 2007 року випускає безалкогольний напій ТМ "Живчик" в пляшки ПЕТ місткістю 0,5л, 1,0л та 2,0 л, а також корпоративні напої серії ностальгія та воду сильногазовану "Охтирська".
Продукцію Охтирського пивзаводу смакують в Сумській, Харківській, Полтавській, Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Чернігівській, Київській областях.
На підприємстві інтегрована система управління згідно вимог стандартів ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001, що дає можливість вийти на міжнародні ринки.